Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyikben vagyok “magasabban”?

Melyikben vagyok “magasabban”?

Figyelt kérdés

Mindenki a vitarat ajánlja azonban sokkal jobban tetszik az SX4 S-Cross.

Sokkal szebbnek tűnik és GL plusznál sokkal többet ad ugyanazon árért.

A paraméterek alapján tudom, hogy az egy picivel nagyobb autó viszont azt sehol se találtam, hogy maga az ülés mennyire van magasan.

Tudnátok segíteni?

2019. júl. 2. 08:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek. Van az ismeretségi körömben Vitara és S-cross is. Utóbbi szerintem is sokkal szebb. Nem értem mért vannak annyian oda a Vitaráért, szögletes doboz forma, magas, de viszonylag kis autó, a beltértől se vagyok elájulva.

Mármint azt szeretnéd megtudni, hogy magasabban ülsz-e az S-crossban? Én érzetre nem éreztem lényeges különbséget magasságban. Talán egy kicsit inkább a Vitara tűnt teherautósabb üléspozíciójúnak, a magas, szögletes orr miatt. De menj el egy szalonba! Mind a kettőbe be tudsz ülni, ki tudod próbálni, melyikben milyen az ülés.

2019. júl. 2. 09:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a vicc, hogy sokan a vitarára esküsznek amikor egy vitara áráért, egy majdnem fullos SX4-et kapsz amit még jobban is néz ki.
2019. júl. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!