Költötted már az összes pénzed autóra (BMW, Audi, Merci stb. ) megbántad vagy nem?
Én most kinéztem egy 2002-es BMW-t 1.300.000Ft ért nem néztem be részletesen alá, csak a sárvédő íveket. Elvit egy körre a srác vele és nagyon tetszett. Van pár apró esztétikai hibája karc, meg az ablak szigetelésénél a gumi az szét van repedve körbe végig.
Futómű állítva van alatta, új van elől, új olaj benne.
szóval ilyen 100-at ráköltött a kersekedő, és egy forintott nem enged belőle.
Jó áron adja, mert tényleg 1-2 van ilyen az országba jelenleg használtautón.
Az az autó márkájától, típusától független, íratlan szabály, hogy nem szabad az összes pénzt elkölteni a vétel árra, törvényszerű plusz költségek vannak a vásárlás után.
Kereskedőnek meg nem hiszünk, lehet igazat mond, de akkor is ellenőrizni kell, vagyis át kell vizsgáltatni vásárlás előtt az autót, ha az eladónak ellevetése van, ott kell hagyni, felejtsd el...
Tizenéves használt autóknál bármikor jöhetbek elő váratlan hibák, elfárad egy alkatrész, amit cserélni kell.
Pénz nélkül egy automata váltó, kettős tömegű lendkerék, turbó vagy részecska szűrő javitás csödöt jelent, de ne is gondoljunk ilyenre, mondjuk azokkal nem lesz baj.
Elromlik egy kapcsoló, meghal a kilométer óra jeladó, beragad az üzemanyag szivattyú, elfárad valami a futóműben, és hasonló apróságok történhetnek, amelyek nem motorhibák, de tizezrekbe kerülhetnek, prémium márkáknál meg a lógó is negnyomja az árakat...
Megfelelő anyagi tartalék nélkül időzített probléma forrás az autó, tehát nem szabad az összes pénzt elkölteni a megvásárlására.
12# tudsz olvasni?
Nem dízel, nincs kettős tömegű lk.
Nincs turbó
Van szervízkönyv ami eredeti ezek a mocik 400-500e at elmennek hiba nélkül, futómű felújított.
Jó 17 éves és 200e km van benne de a lényeg, hogy szervizelve volt. Tényleg jó áron van, mert 1-2 van még ilyen az országban csak az tipikus nagypapa szürke ez meg nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!