Mennyibe kerül egy autó polírozás?
Grafit szürke színű a kocsim és minden nap újabb karcokat veszek észre rajta. Amikor anyámékat hordom állandóan a táskáját végig húzza a kocsi oldalán illetve ami a kezében van meghúzza vele. Persze véletlenül, de ott a karc és egyre csak gyűlik. Nem tud beülni és kiszállni kártevés nélkül. Nem akarok saját kezűleg hozzányúlni, 2-300.000 ft-os polírozás meg túlságosan drága lenne. Szerintem az általam saccolt összeg körülbelül fedi is a valóságot, de nem tudom pontosan. Egy karosszériás mennyiért nyúl nem annyira súlyos karcokhoz? Attól félek hogy a javító szín közel sem lesz olyan mint az eredeti, de eléggé csúnya közelről a sok karc.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Néhány kínálat összehasonlításával rájöhetsz az átlagos árukra, ha nem tudod konkrétan hol szeretnéd majd políroztatni.
Én így átsuhanva rajtuk elégggé soknak tartom a te becslésed, nem tudom honnan ered.
Nem akarok hülyeséget mondani, régen néztem utána a dolgoknak, mikor én is fényes és karcmentes autót akartam (de letettem róla, így kevésbé feltünő a tolvajok számára xD), akkor valami olyasmit is olvastam, hogy oké, megcsinálják szép és csillog-villog, de pár hét alatt már semmi nem látszik ebből. Szóval nézz utána, hogy melyiket éri meg megcsináltatni és milyen védőréteget kenjenek rá. De ha bemész egy szalonban biztosan elmondanak mindent.
Köszi a linkeket! Azért belegondolva nem túlzás amit saccoltam, mert ha belenyúl a karcokba karosszériás és nem talál hozzá megfelelő színt akkor lehet újra kell festeni az egész kocsit.
Az a bosszantó hogy a kabát cipzárja is képes csíkot húzni a kocsin a pillanatok töredéke alatt, de a javítás meg időigényes és macerás, drága. Sehogy se jó semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!