Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi Bmw-k ára miért megy...

Régi Bmw-k ára miért megy felfele? Gondolok itt e30,34, meha többi szarra?

Figyelt kérdés
2019. jún. 28. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Azért mert egyre kevesebb van belőlük, egyre ritkább, ami meg ritka az drága is. Illetve nem tudom hogy ültél-e pl. e30-ban és valami modernebb BMW-ben, pl. e90-ben. Nekem mindkettőhöz volt szerencsém nemrégiben, de nem is az alap, hanem mindegyikből a rendes M3 változathoz. Hát az e30 nagyságrendekkel jobb autó, sajnos vagy nem. Durvább, jobb a kormányérzet, nem szigetel el annyira a külvilágtól. Az e90 fakó hozzá képest. És ezt sokan tudják, akik pedig érdekes, sportos, valódi élményautót keresnek, azoknak eszükbe sem jut relatíve új típust venni, így inkább vesznek valami régit (még ha nem is M-es kivitel).
2019. jún. 28. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Mert két egymástól független rajongótábora van. Az első a hülyegyerekek, a másik a gyári állapotban megmaradt darabok gyűjtői.

Namost mivel a hülyegyerekek lassan de biztosan elpusztítják az állományt, így a gyűjtők idővel ölnek a kevés túlélő gyári állapotú példányért. Én pl. az utóbbi, gyűjtő kategóriába tározom, és igen, 6500 eurót kellett adjak egy patika E36 320i-ért, mert egyszerűen olcsóbban nincs körbe gyári fényezésű, kinti szervizkönyves hibátlan darab. A hülyegyerekek tettek róla hogy ne legyen.

2019. jún. 28. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:

"Gondolok itt e30,34, meha többi szarra?"

Túl bonyolult lenne elmagyarázni... :D :D

2019. jún. 28. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert van rá kereslet.
2019. jún. 29. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!