2004-es Mazda 6 ról most járt le a műszaki, az állapota miatt sajnos nem tudom le vizsgáztatni, használhatatlan, de viszont még van rajta 2 év hitel. Forgalomból ki tudom vonni?
Figyelt kérdés
Sajnos német autó így a karosszéria teljesen offon van már. Nekem nem ér annyit hogy meg csináltassam. Ilyenkor a forgalomból ki lehet vonni vagy azt csak a bank teheti meg? Ugye ő a tulajdonos. Illetve ha ki is vonom, a bank elveheti tőlem az autót?2019. jún. 28. 04:10
1/3 anonim válasza:
Egy kis elírás történt japán és ezért van a kasztni rottyon gondolom erre gondoltál, egyébként, ha a banké és te nem fizetsz a bank vissza fogja venni jogos tulajdonát, és utána azt csinál vele amit akar...
2/3 anonim válasza:
Arra gondolt, hogy németből behozott autó.
3/3 anonim válasza:
Akkor is hülyeséget írt, ha a németből behozott kocsira gondolt, mert azok köztudottan nem vészesek rozsda szempontjából, az osztrákkal szokott gond lenni, de németország meg ausztria kicsit más akkor is, amúgy meg nincs ezen mit szépíteni a japán kocsik kasztnija, ha egyszer megindul valahol szét is pereg kis időn belül, és sajnos nem európába vannak kitalálva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!