Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda MX-5 első autónak?

Mazda MX-5 első autónak?

Figyelt kérdés

Kb 1 millióm lesz rá. Nem minden napi használatra fog kelleni, hetente talán 3-4 alkalommal lenne használva (főleg hétvégén).

Nem kell, hogy tökéletes legyen, csak működjön (beater) Szerintetek megéri?

2019. jún. 28. 02:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha nagyobb távra kéne mennem, vagy fontos lenne, hogy ne fogyasszon sokat, akkor úgy is a családi Opel Astra-t használnám
2019. jún. 28. 02:08
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha beater kell én azt mondom vegyél inkább egy bmw-t e36-ból egy milla körül már sorhatból is az elég pofásak vannak, most gondolj bele, ha ezt odacsapod honnan lesz alkatrész? A bmw-hez minden sarkon van minden alkatrészből annyi, mint a szemét... Bütykölgetni is gyerekjáték...
2019. jún. 28. 04:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok annyira tömeg autót, mert itt kb minden második autó e36, meg nem szeretem az európai autókat, mindig a japán autók szerelmese voltam. De különben ha mégse jön össze rá annyi pénz, akkor egy olcsóbb e36 a második opció, szóval köszönöm a választ
2019. jún. 28. 04:28
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem éri meg, közel 20 éves autóért, ami műszakilag már teljesen megbizhatatlan és elavult.
2019. jún. 28. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az mx5 egy remek kis autó, ha a helyén kezeled. Kellemes krúzolásra való. Ha letolós gyilkológép kell akkor felejtsd el.

Ne bomlaszd az mx5ös társadalmat prosztó viselkedéssel.

2019. jún. 28. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!