Tamas3791 kérdése:
Léghűtéses robogó túlmelegedhet?
Figyelt kérdés
Kymco Agiliti 50 4T robogóm van, tegnap mentem vele kb 10 km-t majd jött egy elágazás, ahol ő azt mondta hogy megáll és nem megy. Volt nálam szerszám, gondoltam megnézem, de olyan forró volt hogy a levegő is vibrált. Vártam 15 20 percet lehűlt és indult rendesen.
Mitől melegedhet túl? Maximum 50-el tud menni mert elektronikus fordulatszám korlátozás van benne, meg szerintem minden fojtás benne van, nem nyúltam hozzájuk.
Ötlet?
2019. jún. 27. 17:04
1/1 anonim válasza:
Ha minden jó ott akkor nem szabad túlmelegedni.
Úgy értem ha nincs elzárva, eltömődve a levegő útja, nem szív falsot és nem nyomja ki máshol a levegőt.
Persze ha koszos ott minden akkor is tud ám melegedni.
No meg a motor működése is jó, tehát szépen megy akkor jónak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!