Szerintetek "cigányos" egy Mercedes w124?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm szerint tipikus cigányautó. De mégis miért? A maga korában menő luxusautó volt.2019. jún. 24. 23:21
1/7 anonim válasza:
Nem maga az autó cigányos, hanem akik azzá tették, már pedig ebből a rétegből kerültek ki a potenciális vásárlók 2. 3. tulajként.
Volt ez már maszekolós autótól kezdve minden.
2/7 D. Brasco válasza:
Már nem cigányos........a cigók már kinőtték a 124-est,már köztük sem menő ez a tipus!Meg az utóbbi időben a számuk is megcsappant elég rendesen,illetve a jó es szep peldanyoknak nagyon megy felfele az ára annyit meg a brazilok ugysem adnak érte!
3/7 anonim válasza:
Így van, már kinőtték.
Jelenleg a W210 a tipikus cigánymerdzsó.
4/7 anonim válasza:
Tipikusnak szerintem sem volt soha nevezhető, a W210 már annál inkább.
5/7 anonim válasza:
Basszus W210 tulajként nem is tudtam, hogy tipikus cigányautóm van.
7/7 anonim válasza:
És akkor a bmw? Audi? Seat? Suzuki? Ezeket is hajtják, meg igazából minden fajtát. Akkor minden autó cigány autó?? W124 tulaj vagyok és van különbség a ciganye és az enyém között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!