Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről a gépről?...

Mit gondoltok erről a gépről? Használható?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jún. 23. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Én is az olcsóbb autók felé hajlok, de ezt meg nem venném.

Kezdődő szivattyú/vezérlő hiba, meg hogy azt írja, rozsdamentes....nem túl hihető egy dízel Focusnál.

Valószínű az ember meghallotta, mennyiért javítanák az üa rendszerét, és dobott egy hátast, most szabadulna tőle.

Meg ezek a világító lámpák a kokérók ismérvei eladásnál.

2019. jún. 23. 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:
240 ezer km ennyi idő alatt? 13 ezret ment évente egy dízel kombi? Kicsit hihetetlen.
2019. jún. 23. 08:44
 3/8 anonim ***** válasza:

A világító motorhiba lámpa tényleg nem valami bizalomgerjesztő. Ha csak valami apróság, olcsón javítható hiba lenne, akkor mért nem csináltatja meg ő? A motorhiba nyűgjét nem venném a nyakamba rögtön vásárláskor. Bőven elég az ami majd menet közben előjön, még ha csábító is az ár.

A km tényleg nem sok, ha valós. Az idei évig én is 25-28e km-t autóztam évente, sok éven keresztül. Tavaly vettem is erre egy új dízelt. Aztán idén előre nem látható módon voltoztak az életkörülményeim. Most az egy éves dízelemben van 23.000km. De mostantól jó ha 5000 fog belemenni évente. Ha így megy, az autó 10 éves korában lesz benne 68.000km. Eladni most egy évesen nem akarom, mert nem szeretnék milliókat bukni rajta. Valamint ez az 5000km sem városi használat. Így inkább használom még akkor is ha sokat áll. De már előre tudom, hogy ha 10 éves korában eladom, rám fogják sütni az okosok, hogy az "tuti biztos 1000%" hogy össze vissza tekergettem az óráját és abban bizony fél millió km van, mert évi 5000km-re az ember nem vesz dízelt.

2019. jún. 23. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
A km futást lehet ellenőrizni, le kell kérdezni. Az autó ára szinte vas árban van. Ha ennyiért egyáltalán működik, már jó. Fel kell készülni a drága javításra, bár ez a motor TDDI? Az adagolós.
2019. jún. 23. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
2012-ben már 182 900 km volt benne azóta csak ennyit mentek volna vele? Kétlem...
2019. jún. 23. 10:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Csodálatos és szépséges...
2019. jún. 23. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, valószínű lesz mit ra kolteni.nyilvan nem véletlenül ennyi bar az se biztos hogy egy 6Kba kerülő ugyanilyen autónak kevesebb baja van
2019. jún. 23. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez tdci... Villog az izzítás, pisilnek a porlasztók... Szokásos nagynyomású televerte szilánkokkal a porlasztókat...

Magasnyomású szivattyú + porlasztó garnitúra felújítás + tank takarítás + csövek takarítása.

Aztán mehet össze a cucc, porlasztó kódolás, hibatörlés, új gázolaj szűrő, és már megy is.

Persze a magasnyomású + porlasztó felújításba már eleve belefecceltél vagy 3 kilót, plusz fizeted a szakikat a szervizben... Olyan 400 körül megúszod a számlát, ha szerencsés vagy...

2019. jún. 23. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!