Melyik lenne a jobb választás? Suzuki Vitara vagy Renault Clio kombi?
Minden 2.autó Vitara,szerintem már vér ciki,az összes nyugger ilyet vett hitelre mert jó magas.
Tudom hogy ez nem szempont,megbízhatóságban odaver bármely franciát.
Ma már új kocsiban nincsenek nagyon rosszak, kivéve a Ladát azt még az autós oldalak is lehúzzák.
Én és a szüleim is Kiát vettünk szalonból, így érdemileg nem akarok hozzá szólni, mondjuk Fater Suzukit akart, de Anyukám győzött a Kiával :-) Én meg Daciát és Skoda fabiát néztem újat mert olcsók, de inkább egy kis plusz pénzzel Kia Ceed kombit vettem, nem bántam meg...
Egy Suzuki ésszerűbb választás, ha igénytelen autóra van szükség, és ez manapság is így van, nem csak a 10-15 évvel ezelőtti modellekre igaz.
Viszont ez csak egy közlekedő edény lesz, tehát vezetési élmény, vagy dinamikus autózáshoz elegendő erő nem igen van ezekbe, de mindenre elég a szabályos közlekedéshez.
Renault-ra nem mernék sok milliót kidobni, kitudja milyenek, kísérletezzen inkább más velük :)
Mindkettő jó.
Ha szalonautót vesztek, akkor kérjetek tesztvezetést, nálunk az adta meg a döntő lökést új autó vásárlásakor.
A Renaultal kapcsolatban megjegyezném, hogy __szerintem__ a pedáljaik nem az igaziak (a fék túl érzékeny, a gázgörbéje pedig "fura"), de lehet, hogy a Clio-ra ez pont nem igaz vagy neked éppen ez tetszik majd benne.
Emellett, amelyik típusokban az ajtófogantyú és a szellőzőrácsok környéke ilyen puha anyaggal van bevonva*, azoknál általában 3-5 év használat után ez a réteg elkezd lekopni/morzsolódni, mint egy radírgumi, ez egy típushibája ennek a fajta dizájnmegoldásnak. Konkrétan pl. illatosítót nem is szabad rakni a szellőzőrácsokhoz ezeknél a típusoknál, mert néhány hónap alatt elkezdi marni ezt a bevonatot.
* lásd a képen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!