ilyen rengeteg pénzből elég széles a paletta. Én a Prius családot javaslom, esetleg a Prius Plust. Alkatrész mindenhez van. Kérdés, mennyiért? De ugye akinek hétmilliója van autóra, annak kell legyen pénze alkatrészre is..ami még sokáig nem lesz aktuális. A Toyoták hybrid hajtása fejlett, megbízható. Lehet, van CHR is olyan, ami Neked szimpatikus. Minden menő nő azzal jár :-) (meg egy-két identitás zavaros férfi :-))
2019. jún. 19. 00:34
2/10 anonim válasza:
Ha hybrid akkor Toyota.
Azon belul az ami leginkabb megfog.
Prius nagy tagas kenyelmes es alap az automata valto szoval varosban nagyon konnyu vele az elet
2019. jún. 19. 09:20
3/10 anonim válasza:
Kia Sportage jutott eszembe bár 10 liter az átlag fogyasztása. De nagyon jó kocsi.
2019. jún. 19. 09:49
4/10 anonim válasza:
A Toyotásokkal egyetértek! A hibridnek alacsony a fogyasztása (~4-5 liter városban), Toyota megbízhatóság, viszonylag nagy csomagtér, viszont a formája megosztó. Van akinek tetszik, van akinek nem, keress rá.
2019. jún. 19. 12:19
5/10 anonim válasza:
Toyota rav4, vagy chr
2019. jún. 19. 14:41
6/10 anonim válasza:
Toyota RAV4 HYBRID
Toyota C-HR HYBRID
Lexus UX
Lexus CT
Lexus NX
Lexus RX
Lexus RX L
Hyundai Kona Electric
Hyundai loniq
Kia Niro PHEV
Kia Niro
Mitsubishi Outlander PHEV
Volvo XC90
Volvo V90
Volvo XC60
Honda CR-V Hybrid
2019. jún. 19. 17:03
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az eddigi favoritom a Rav4. A chr nagyon kicsi nekem, a prius hátsója pedig csúnyácska.
Nem tudom, hogy lexus rx400h vagy a Volvo v60_2_4_d_d6_phev_awd_summum_geartronic típusról van-e tapasztalat.
2019. jún. 19. 22:29
8/10 Morzsi007 válasza:
Nem akarok kötekedni, és nem is annak szánom de miért van az, hogy 7 milliót szánsz a kocsira, de az egyik kritérium, hogy ne egyen sokat. Ezt soha nem értettem. Akkor vegyél 4 millióért és marad 3millió üzemanyagra, ami, ha +3 literes töbletfogyasztással számolva nagyon, nagyon sokáig elegendő lehet.+ marad alkatrészre meg szervízre is. Sokan így gondolkodnak, de bizos velem van a hiba. Crossover, azok aztán stílusosak :-)), jó én férfi vagyok nekem az autó az sedan meg coupe. (SUV, crossoverek... azok nem)
2019. júl. 4. 09:45
9/10 A kérdező kommentje:
Azért a fogyasztás, mivel szeretném egy kicsit a környezetet is kímélni. :)
2019. aug. 15. 20:41
10/10 anonim válasza:
Hiába fogyasztasz keveset ha maga a károsanyag nagy lásd öreg dízelek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!