Hyundai i20 miért ad ki ciripelő sívitó hangot?
Lenne egy hyundai i20 2010es autó 1.2 benzines 140e km. ha a motort túráztatom akkor ez a hang nincs(nyilván nem szoktam de megpróbáltam a motort kizárni mint hiba lehetőséget de 4500-as fordulatig kb sehol nem csinálja). amikor gázt adok és nagyon fnoman adom a gázt akkor az auto nyilván lassan gyorsul de akkor ez a hang nem jelentkezik. elölről jön ez 100%. ciripelő kissé siró hang. ha üresbe rakom a kocsit szintén nem sinálja. teljesen mindegy hogy hidegbe melegbe megyek ez a hang kissé nagyobb gáz adásál jelentkezik.olajat vizet nem eszi. kinyomó csapág teljesen jó mert hangtalan mindig nem remeg nem csinál semmi kellemetlen hangot nagyon szépen lehet vele váltai.közép tájon fog a kuplung tehát ezt is kizárom . először a kinyomó csapágyra gondoltam de semmi kellemetlen érzést nem lehet érezni kuplung használat közbe. de nem tudom behatárolni. ötleteket várnék ( a tücsök és egyéb vicceket kérem hanyagoljuk,szerelő 2 különbőző se találta meg a hibát)
köszönöm a segítséget
u.i.: ahhoz hasonló a hang amikor még a kgst időszakba sokan lyukacsos lemezt nyomtak a kipufogó végébe hogy fülyüljön a kocsi na ez ahhoz eléggé hasonló.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!