Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltank felett miert rangathat...

Feltank felett miert rangathat a kocsi?

Figyelt kérdés
Tiszteletem! Egy tobb szerelot megjart problemara keresem a megoldast. 2008 -as Yaris ha kb 60% felett van a tank rangat, alapjaraton tobbszor majdnem lefullad indulaskor elofordul, hogy leal. Ha ez alatt van a benzinszint semmi baja. Egy zokkenes sem siman dorombol, megy. Mar atneztek ketszer is a rendszert nyomas ala is tettek. Benzincsoveket ahol talaltak repedest kicsereltek. Toltonyilason mar sapkat is csereltem. A problema meg mindig megvan. Megkoszonom a hasznos tippeket. Esetleg ha Budapesten tudtok szerelo gurut annak az elerhetoseget is.

2019. jún. 16. 12:00
 1/2 Szirty ***** válasza:
100%
Ennek alapján én az üzemanyagszivattyúra gyanakodnék...
2019. jún. 16. 13:41
 2/2 A kérdező kommentje:
No látom beindult a meme áradat. Igen benéztem. Mobilról tettem fel a kérdést és úgy néz ki régről megjegyezte a kategóriát. Sajnos úgy nézem sem módosítani sem törölni nem tudom, lépjetek túl rajta. Felteszem a megfelelő rovatba is. Aki értelmesen válaszolt ennek ellenére annak köszönöm a többiek nőjjenek fel.
2019. jún. 16. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!