Konkrétan milyen kérdések lesznek elsösegély vizsgán?
Milyek azok a kérdések amelyeket fell fognak tenni B kategóriás elsösegély vizsgán ?
Amit tudok !
Stabil oldalfektetés.
És ujra élesztés.
A válaszokat elöre is köszönöm !
És példaképpen milyen tételek vannak ?
Esetleg vizsgázott már valaki Mezőkovácsházán ?
Mennyire engedékenyek ott ?
Van tételsor. Azt nem tudom hogy aktuális-e még ez: [link] De elvileg az elsősegély oktatáson ezt el fogják mondani, van olyan ahol oda is adják a tételeket, van ahol csak elmondják hol találhatóak meg.
A tételeket jó ha tudod, de gyakorlatilag ez még nem jelenti azt hogy át fogsz menni a vizsgán. Olyan kérdést kapsz, amivel a vizsgabiztos el tudja érni a célját. Nálunk mikor 3 éve csináltam, akkor meg volt hogy a csoport hány százaléka mehet át a vizsgán (ezt az egyik ismerősöm mondta, aki adminisztrátorként vett részt ilyen vizsgákon). Amikor én bent voltam, az egyik csoporttársamtól olyat kérdezett, hogy milyen tünetei vannak a kígyóharapásnak és hogyan kezelné azt, holott semmi ilyen kérdés nincs a tételekben. Megszólalni se nagyon tudott, csak annyit mondott hogy kihívná a mentőket, de ez nem volt elég ahhoz hogy meglegyen neki a vizsgája (pedig a többi dolgot jól csinálta).
Annyira engedékenyek ?
Én csak a stabil oldal fektetést meg az ujra élesztést tudom annyival akkár át is megyek ?
Jah és sajnos ell kelett halasztanom a vizsgám és e hónap 26.ra kaptam idő pontot békéscsabára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!