Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206 gti-ben hogyan...

Peugeot 206 gti-ben hogyan lehet kilőni a riasztót?

Figyelt kérdés
2000-ben gyártott autóról van szó, távirányítós, központi záras. A szerelő beélesítette a riasztót (gondolom a távirányítóval akarta kinyitni az ajtókat, anélkül, hogy be lett volna kalibrálva) és azóta sehogy sem lehet elhalgattatni. Ha kinyitom barmelyik ajtót, a csomagtartót is beleértve, akkor beindul a fénye illetve ugye a kattogás bentről.. És magától áll le kb 1-1,5 perc múlva. Kerestem a biztosítékát, de valamiért sehol sem találom. A távirányítón kellene valami kombinációt benyomni? A legszarabb része az, hogy amíg el nem áll addig nem mehetek sehova, mert hiaba, hogy a fényjelzés előbb eláll mint a kattogás, ha lenyomom az indexet bármelyik irányba akkor az indexel együtt a riasztó fényjelzés is elindul amíg az index le van nyomva. Szóval elég faramuci helyzet, de most emiatt nem akarok szerelőnek fizetni, most ha csak ki kell lőni valamit azért felesleges. Köszönöm a válaszokat!

2019. jún. 11. 15:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom

Vidd vissza a szerelőkhez

2019. jún. 11. 15:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Háát az nem fog menni. A szerelő aki beélesítette a riasztót egy mit sem sejtő fenyező volt.
2019. jún. 11. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Akkor meg sz*ptad! Ezért kell neked sufnyis szerelőkhez menni. ...

De jól is teszik az ilyenekkel, mint te..

Megérdemled hogy átverjenek!

2019. jún. 12. 11:24
 4/11 A kérdező kommentje:
K... a nem érdekel senkit a f... ó magyar mentalitású, kárörvendő véleményed.. Azért vagyunk itt, hogy a megoldást megtaláljuk. Miért? Te csak márkaszervízbe viszed az autódat? Akkor te meg megérdemled, hogy óránként 20k-ért dolgozzanak rajta... F... p. Én is tudok ilyet, és mit értem el vele? L... t se, mert nem ez érdekel, hanem, hogy hogyan lehet megoldani a problémát..
2019. jún. 12. 16:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Meg látszik, hogy nem olvastad el, mielőtt belekötöttél. A szerelő egy autófényező volt, aki teljesen tudatán kívül nyomta el. Nem azért romlott el, mert nem tudta megjavítani, hanem mert azt hitte, hogy a kulccsal ki lehet nyitni az ajtót. Nyilván az én hibám, hogy nem mondtam neki, de most ez sem érdekel az utolsó északi sarki kutyát sem.
2019. jún. 12. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Emebr! Csak a te hibád, mert tudod hogy ez az alak nem ért hozzá csak színezni tud, akkor miért adod a kezébe? Főleg ilyen dologgal kapcsolatban??

És válaszolva a kérdésedre:

Igen, én mindig márkaszervízbe viszem az autóm, mert ott legalább tudom, hogy jól megcsinálják, nem pedig elb*sszák..

Jah új autóm van, szóval biztos nem viszem a színező barátomhoz olajcserére... Remélni merem, hogy ezt fel bírod fogni, mert én nem kötekedni akarok azzal, hogy azt mondom, ennyi neked... Nem, én ezzel arra célzok, hogy a kis színező cimbid biztos nem vállal érte garanciát... Ellenben egy márkaszervízzel..

Jó haver. Ha neked nem gond, nekem se. Csak segíteni akartam de látom neked nem lehet mert kevés a szürkeállomány a fejedben..

2019. jún. 12. 23:20
 7/11 A kérdező kommentje:
De ember! Nem érted. A fényező a dolgát csinálta. Nem cserélt olajat, nem csinált semmi olyat, ami meghaladta volna a képességeit XDD nem hiszem el, hogy ezen kattogsz... Kutyát sem érdekli, hogy mi meg, hogy történt. Tudsz válaszolni a kérdésre vagy nem? És ha a márkaszervízbe nyomkodják el a távirányítót? Most ahova én szoktam vinni (igen, én is szoktam oda vinni) ott pl nincs villamossági szerelőjük. Akkor hogyan csinálták volna meg? Erről beszélek, hogy nem az a kérdés, hogy szerinted mi lett volna jó, vagy mit gondolsz az esetről? Hanem hogyan lehet megoldani a problémát? És ahelyett, hogy itt ki akarsz oktatni, meg futod a felesleges köröket, holott a rosszindulatoddal csak az én és szerintem mások ellenszenvét is csak kiváltod, ennek áruld már el mi értelme? ahelyett, hogy bármilyen értelmes választ is adj. Nem fogsz úgysem meggyőzni, nem változtatsz semmit, nem fog megállni a föld keringése a nap körül. Nem fogsz tudni változtatni semmin. És főleg a tipikus magyar mentalitásod miatt. Még ha normálisan irtál volna, nem ilyen alpári stílusban, még meg is hallgattalak volna.
2019. jún. 13. 10:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Kuka

Vegyél új autót!

2019. jún. 13. 14:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Most ezért? :D jaaj istenem xd
2019. jún. 14. 19:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Vidd el villamossági szerelőhöz és csináltasd meg.
2019. jún. 15. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!