Jogsi nélkül Babetta?
Az van hogy mát a kressz megvan, de sajnos heti 6 napot dolgozok, 10-12 órában, és nem tudom egy ideig levezetni most a 30 órát (10 megvan már amúgy).
Szeretnék venni egy babettát mivel szerelmes vagyok belé. Azzal járnék néha dolgozni, de nem hiszem hogy megbüntetnének engem... 30-40km/h val megy, olyan nagy gond azért nem lehet. Vagy lehet? Mit gondoltok?
Ha elkaszál egy autós, még téged büntetnek meg. Ja, és eltiltanak a jogsiszerzéstől.
Olyan nagy gond nem lehet...
"Azzal járnék néha dolgozni, de nem hiszem hogy megbüntetnének engem.."
A büntetés nem hit kérdese........
A rendőrt ritkán érdekli, mit hiszel.
Viszont ne az legyen a legnagyobb félelmed, hogy néhánytízezret ki kell fizetned büntire, vagy két évre eltiltanak a jogsiszerzéstől.
Azon gondolkozz el, mit csinálsz, ha belédszáll egy harmincmilliós Mercedes, a Babetta szétszedi az elejét, lesz benne mondjuk nyolcmilliós kár. És a biztosító azt behajtja rajtad, hiszen jogsi nélkül vezettél, megszegted a biztosítási szerződést, nem érvényes a kötelező.
Az milyen szép lesz, amikor a pár hetes türelmetlenséged miatt a behajtó viszi a házadat.
Te is úgy magolod a kreszt?
1. kérdés B
2. kérdés A
A jó válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!