Menetközben hirtelen mi forgatja vissza az autót?
Figyelt kérdés
Volkswagen polo 1.4tdi 2000.
Munkába menet lettem figyelmes arra,hogy az autót valami vissza fogja. Eleinte kicsit utána egyre jobban. Kivettem sebességból és akkor is,úgyhogy a fékre vagy kérekcsapágyra gyanakszom. Megállás után a jobb első kérek meleg volt és enhény füstölt és büdös volt. Válaszokat előle is köszönöm.
2019. jún. 6. 10:53
1/7 anonim válasza:
Valójában már megtaláltad a hibát.
2/7 anonim válasza:
Szorúl a fék de az nem " forgatja " vissza az autót
3/7 veterán vas válasza:
Egy 19 éves autón nem elképzelhetetlen egy berohadt fékmunkahenger.
Azt azért nem árt tudni, hogy a "visszafogja" és a "visszaforgatja" között van egy leheletnyi különbség. ;)
4/7 anonim válasza:
"Megállás után a jobb első kérek meleg volt és enhény füstölt és büdös volt."
Meg is válaszoltad magadnak. Valószínűleg befog a jobb első fék. Arra kellene ránézni/ránézetni.
5/7 A kérdező kommentje:
Szó szerint érzem,hogy az autót fogja ,nem fut szépen és ha üresbe teszem magától nem megszokottan le lassul. 15km megtétele után megnéztem. 4 oldalból 2 melegebb a többinél. E.j h.b -oldal. Mi lehet a baja?
2019. jún. 6. 18:41
6/7 anonim válasza:
Nálam kerékagy volt.
Emelkedőn kivettem üresbe és nem gurult hátra az autó.
7/7 imnard válasza:
Azt hittem egy újabb gömbvillámos vagy ufós esemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!