Első autónak F Astra 400e, vagy inkább G Astra 600e ft körül?
Figyelt kérdés
Többnyire városi közlekedésre, ferdehátú kivitelben 1.4-es motorral.2019. jún. 5. 06:59
1/12 anonim válasza:
Ebben az ársávban szerintem azt a konkrét példányt vedd meg, amelyik kevésbé rozsdás.
2/12 anonim válasza:
Astra G, nem is kérdés.
600.000-ért már egész jókat lehet kapni
3/12 D. Brasco válasza:
Az F astrát ma már el kell felejteni!G-t vegyel,ahogy mas is irta 600-ert mar bőven van is valasztek
4/12 anonim válasza:
2007 körüli, 150 ezer körüli km-t futott H-s Astrát vegyél 1 millióért. Inkább vegyél fel egy kis hitelt. Ha F, G Astrákat megnéz szerviz, akkor olyan javítási ajánlatot kapsz, hogy az sem áll meg 1 millió alatt.
5/12 anonim válasza:
Nekem eddig H volt, most K van. Nagyon szeretem/szerettem mindkettőt. Minél újabb generációst érdemes venni, nyilván. De azért erőn felül nem költekeznék. Hitelt autóra, pláne idősebb használtra soha nem vennék fel. Ha ennyi a rendelkezésre álló keret, egyértelműen a G-t venném a kettő közül.
6/12 anonim válasza:
Muszáj Opelt?
Én akkor csalódtam nagyot az opelban, amikor már kismillió hibájuk lett. Olajfogyasztás, rohadás, nehezen szerelhető, egy előnyük van, az olcsó alkatrészek.
Én már olcsóbb német autót nem vennék.
7/12 A kérdező kommentje:
Hitel nélkül is beleférne egy H csak nem terveztem annyit kiadni első autónak. Nem feltétlen ragaszkodom hozzá, de ez a két modell opció jelenleg.
2019. jún. 5. 12:16
8/12 anonim válasza:
Akkor amit kinézel autót szervizben nézesd meg. Pl. Kwik Fit szervizláncról jó a véleményem, ingyenes az állapotfelmérés.
Ne esztétikai hibákat nézz az autón, hanem hogy milyen a motor, felfüggesztés, kipufogó, fékek, stb.
9/12 anonim válasza:
Így még egyértelműbben G! Még pénzed is marad, ha beütne valami.
10/12 anonim válasza:
Inkább a G Astra. Én is azt vettem. 2003 - as, tip top állapotút 420 ezer Ft - ért. Lehet csak szerencsém volt vele, de valóban költsegmentes az autó. Picit lomha az 1.2 16v motor, de városban tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!