Jogositvanyhoz mennyire feltetel a babos konyv konyben torteno szamok latasa?
Figyelt kérdés
A szemem jo, de a pottyos konyvbol par szamot nem latok.2019. jún. 3. 11:46
1/7 anonim válasza:
"Deák Feri" sok mindent meg tud oldani, de szerintem ez még nem olyan nagy gond.
2/7 anonim válasza:
Milyen jogosítványhoz?
B kategóriánál nekem nem vizsgálták, úgy tudom színtévesztő amúgy b kategóriás jogosítványt szerezhet.
3/7 anonim válasza:
az attól függ, mit ír a körzeti a papírodra, illetve, ha PAV is kell..ott elengedhetetlen.
nyugi, sehol nem esznek meg..
4/7 anonim válasza:
Az úrvezetőit (101) simán megkapod.
A hivatásoshoz (102) már lehet, hogy kell a Deák Feri bácsi.
5/7 anonim válasza:
Egyeseknél zsigerből jön, hogy csalni kell...
Színtévesztésre létezik korrekciós szemüveg, első lépésben inkább a szabályos lehetőségeket kellene használni, ha szükséges.
Azt már írták, hogy az "úrvezető" jogositványhoz nem kizáró ok a szintévesztés.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok csani benne, csak erdeklodtem hogy mennyire fontos a szintevesztes B kategorias jogositvanynal, mennyire szigorúak ilyesmi, mert mondom ha alap feltetel akkor bele sem kezdek.
2019. jún. 3. 19:00
7/7 anonim válasza:
Van színtévesztő ismerősöm, sőt siket rokonom is. Mindkettőnek van jogosítványa és nem használtak semmilyen Deákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!