Miért nézik le azokat akik gyári munkások, szakmunkások. Stb, és Mercedessel, BMW- vel Volvoval stb stb-vel járnak? .
Az Insignia fenntartása nem olcsó, de azért kibírható. Közel nem annyi, mint egy drága (értsd több tízmilliós) luxusautóé.
Amúgy ha valakinek telik rá és nem egy öreg swift a vágya, akkor miért ne?! Semmi megszólni valót nem látok ebben. Mindenki olyan autót vesz amilyet szeretné és amilyenek a lehetőségei.
Amúgy van gyári munkás ismerősöm és a diplomámmal közel nem keresek annyit mint ő. Igaz cserébe kényelmesebb az életem, nem kell pl műszakoznom. És mielőtt valaki kötekedne, nem "könyvtárszakos" végzettségem van, hanem műszaki jellegű. Azt tapasztalom, hogy kétkezi üzemi munkásokra jóval nagyobb a kereslet, ezért jobban meg is fizetik őket.
Nem tudom en egyszeru melos vagyok itthon 500 ezres fizetessel es nem tudom mi extra van egy 2013 insignia javitasan...
En kocsimon volt egy 2tomegu lendkerek kuplung csedevel kifizettem zsebbol. Nem vagott foldhoz a 4 vadi uj 18 as nyari kerek ara sem.
Mellette 90 ezret fizettem albira.
Jo ha egy 740d n meghal a 2 turbo csak az 1m ft.
Tehat elviszi konnyen a megtakaritast.
De valoban 300 bol vahy jo autod van vagy van egy normalis lakasod a ketto nem megy.
Na meg kinek mi az igenye ruhazkodas kajara... ralph laruen polo stb de nem ofolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!