Lehet mind a kettőt használni egyszerre?
A fékbetétekre lehet tenni rézpasztát és zajcsökkentő fóliát is egyszerre ?
Nyikorog a fékem a csere után, néha random még menet közben is. Ezért kérden, hogy lehet-e mind 2 megoldást használni egyszerre vagy csak egyfélét.
Tuti a fék nyikorog.
Mert ha ráteszem a fékre a lábam akkor abbahagyja.
Aztán mit akarsz rézpasztázni?
Ha csak akkor nyikorog a féked, amikor fel van engedve, akkor valszeg ott valami össze van gyógyulva és nem mozog minden rendesen,pl: nem áll vissza a féknyereg rendesen a fékezés után.
Nem rézpasztázni meg hangtompítózni kell, hanem meg kell csináltatni. A fék nem játék.
Az előbb kiírtam egy kérdést a témában.
Ott kérdezték, hogy fékcserénél bekenték-e rézpasztával a betéteket.
Ezért akarok venni holnap.
Úgyis olajcserére megyek a jövő héten, egyúttal megnézetném a féket is.
Holnap veszek féknyereg zsírt is, mert szerintem nem járatták be a munkahengereket megfelelően.
A jövő héten átnézetem a rendszert.
Csak megakarok venni minden szükséges dolgot amivel megelőzhetem a nyikorgást.
jaaaaj neeee... ne vegyél rézpasztát...a féknyikorgást majd megoldják a szerelők..némi reszeléssel, csiszolással, illesztéssel...
ha kell nekik rézpaszta, majd kivesznek a raktárból...mindenesetre számlád legyen erről a melóról..ugyanis a fék nem játék.(mint előttem írták)
"Ott kérdezték, hogy fékcserénél bekenték-e rézpasztával a betéteket."
A betétek hátulját azért szokták bekenni, hogy ne rohadjon össze a nyereggel. Ha az nincs bekenve az nem gáz. A dugattyúkat és a csúszkákat kell átnézni, esetleg a nyerget felújítani.
A rézpaszta nem szünteti meg a nyikorgást a betétek hátuljára kenve,de a fólia sem.A megjáratás elmaradása miatt felesleges a zsír féknyereg,csak ha már kikopott,vagy extrém korrodált.
A rossz minőségű betétek is okozhatják a nyikorgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!