Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy érdemes autót mosni,...

Hogy érdemes autót mosni, hogy ne maradjon foltos?

Figyelt kérdés
Sötét kék autó, kézi mosóba szoktam vinni, először meleg vizes mosás van, utána hideg vizes "waxos" öblítés. Persze egyértelmű, hogy ez a wax, nem AZ a wax. Ezuán félreállok és át szoktam törölgetni szárazra az egészet. Szarvasbőr, mikroszálas törlő, nagy nedvszívó törlő, minden játszik, mégis már akkor foltos, amikor megszárad. Mit tudok még csinálni, hogy tiszta legyen?

2019. jún. 2. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túlvariálod és azért foltos. Nekem is kék autóm van, slaggal leveretem, utána samponos vízzel átmosom, majd megint leslagozom, és sosem foltos.
2019. jún. 2. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:
....amikor meg már 1 század mm lesz a lakkréteg, csodálkoztok, ha nem veszi meg senki az autótokat.
2019. jún. 2. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem jól val eldolgozva a wax az okozhat foltosodást. Próbáld ki a nélkül.
2019. jún. 2. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a mosás végén a lágyvizes öblítést szoktam választani, az elég jó.
2019. jún. 2. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!