Egy hozzáértő ember segít nekem Lada ügyben?
"... hobbi Ladát szeretnék, de nem egészen gyári állapotút..."
Tehát van vagy százféle kimenet, amit szeretnél elérni, de nem mondod meg, melyikre gondolsz, a Koppány-dobos, "jaó hangos, de legalább nem megyen" paraszttuningról a Havassy-tengelyhez épített profi, de nem gépkönyves, mert "én úgyis csak a faluba' csapatok vele meg ralitúrába" motorig.
Nem baj, nem kell itt megmondani a tutit, de még a tájékozódási pontokat sem. Csak úgy nagyjából, általába', ködösítve, körülbelül kell kérdést feltenni és jól meg kell sértődni, ha valaki nagyjából, általába' meg ködösítve ad választ.
Az 1-es altal adott linkben kb az összes létező lada tuning le van irva kepekkel dokumenticioval mindennel...........
De egyebkent tényleg le ne ird hogy kb mit szeretnel,a nem gyári kifejezesebol majd mi kitalaljuk........de szerintem elég lesz neked pár no fear meg monster matrica!Az utobbinak amugy is +5lovat ad.....darabja!
Szerintem kaphatsz normális és hozzáértő tájékoztatást ezen a fórumon.
Föltéve, hogy nem egy homályos, csupán általánosságokat tartalmazó kérdést fogsz föltenni, amiből sosem derül ki, hogy mi is a szándékod.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!