Motorvezérlő (ECU) csere után nem indul? Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Üdv! Gondoltam megkérdezem hátha kapok itt valami infót, bár kétlem :)
Adott egy Opel Corsa B amiben megdöglött az ECU.
Lett belevaló véve bontóból és most gyújtás ráadás után villog a check engine lámpa.
Vettünk egy diagnosztikai olvasót is de nem tud kommunikálni sem ezzel az "új" ECU-val sem a régivel.
Más autón is ki lett próbálva az OBD cucc, ott jól működik.
Elképzelhető, hogy immobiliseres autóból való az ECU és azt hiányolja?
2019. máj. 28. 16:23
11/13 JulesTS válasza:
Az ecu és a kulcs kevés, az immo control modul is kell hozzá hogy ecu/immo programozás nélkül működjön. Az immo vezérlőre van felprogramozva a kulcs(ok)ban lévő chip és az immo vezérlő van összepárosítva az ecuval, kódoltan beszélnek egymással (cserénél mindhárom kell, hogy egyszerűen megoldható legyen). Az érzékelő karikára nem lesz szükséged, az csak egy tekercs, elektronika nincs benne).
12/13 A kérdező kommentje:
Az immobiliser modul ami a kormány alatt van, vagyis a kulcslyuk alatt.... nem?
Itt egyben van a karikával, van benne elektronika mert szétszedtem :)
2019. máj. 30. 12:30
13/13 JulesTS válasza:
Rákerestem, valóban olyan képeket találtam amiken a karikával egybeépített immo modul van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!