Hogy lehet, hogy idehaza egy 2 dines fejegység ami 10"-os és modern android rendszerrel van felszerelve 80-100e ft körül mozog, míg ebayről kerettel együtt lehet rendelni 50e-ért?
Kíváncsiságból néztem én is ilyeneket. Típusspecifikusan az autómhoz valóból 100 alatt vállalhatót én nem találtam.
De ha tegyük fel van is 50-ért. Ha Unión kívülről veszed, pl Kínából, akkor rájön a vám és az áfa. + mivel nem közvetlenül te rendeled, hanem valakitől veszed, ő sem szívességből rendelte meg és tartja benne a pénzét, hanem haszonszerzés céljából. Rájön még az ő haszna is. Továbbá el kell juttatnia hozzád, az se ingyen van. Így simán lehet a vége 80-100 is, mire ugyan az a fejegység hozzád kerül.
Nem engedi belinkelni valamiért, ezért csak a nevét írom le.:
Ebayen: 2-DIN-Android-8-1-For-Mitsubishi-Lancer-10-1dash-parts-Car-GPS-Navigation-Cam
Tipusspecifikusan a kocsimhoz, 50e + 4000 szállítás. Nem 4gb ramos hanem 1, de akkorsem 100e. Tehát konkrétan ennyiért jön kézhez.
Nézz meg egy tabletet vagy telefont 1GB RAMmal, hááát nem lesz túl huszáros.
Az enyémen Android 8.0 van nyolc magos Coretex A53-mal, 4BG Samsung DDR3 társaságában. Korábban hülyeséget írtam, csak 32GB táram van ( nem 64). Ezzel már tudsz osztott képernyőn youtube mellett google maps-szel navigálni. Na ez 1GB esetében felejtős.
Az sem mindegy, hogy beindítom a kocsit és mire rakom az 1-est már szól a zene a másiknál meg... Öcsémnek volt valami 1GB RAM-os fejegysége asszem 2 vagy 4 magos procival, használható volt, csak ehhez képest lassú.
Itt egy fontos döntést kell meghozni:
-megveszed 50 000-ért ezt és lehet pár hét hónap múlva a fejed vered a falba, hogy miért nem vettél drágábbat
-megveszed most a drágábbat :D
Az enyémmel megegyező specifikációjú fejegységek 500$ körül mozognak e-bayen, ha megkeresed a gyártójukat akkor lehet megúszod 400 körül.
Ha magyar cégnél akarod ugyanazt megvenni, az ráteszi az áfát, szállítási költséget, raktározási díjat, saját nyereségét, majd végül az áfát.
Nem mindegy, hogy van-e egy elektronikus készülékre érvényesíthető garancia és pár napon belül megkapod, vagy megrendeled Kínából és reménykedsz, hogy működik is. Ha vissza kell küldened gariba, a Magyar Posta nem 2 euróért vállalja, mint a kínai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!