Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közepesen nagy városban...

Közepesen nagy városban megszöktem a rendőri igazoltatás elől, lehet belőle valami?

Figyelt kérdés
Tegnap este motoroztam egy haverommal, 16 évesek vagyunk. Én simsonnal mentem, ő pedig Aprilia MX 125-el aminek nem voltak papírjai, mondhatni 50-es ként volt használva de se adásvételi nem volt hozzá sem pedig biztosítás. Cseréltünk egy kissebb körre és egy nagyobb utcában fokozott ellenőrzést tartottak. Amint megláttam hogy jeleznik hogy húzódjunk féllre meg fordultam előttük 50 méterrel, és csutka gázon el kezdtem menni a másik irányba. Ismertem a környéket, nem kaptak el viszont haveromat meg állították az én simsonommal és kérdezgették ki vagyok stb fenyegették hogy mit fogunk ezért kapni. Haverom közölte hogy nem ismer engem csak mentem előtte. Elengedték bírság nélkül, majd telón beszéltünk egy talit. Na most itt a gond az, hogy az ilyen kissebb városokban ha valaki meg szökik rendőr elől egyből el kezdik megállítgatni a motorosokat és kérdezgetni tőlük hogy ismernek-e egy embert akinek ilyen motorja van, ilyen magas kb ilyen sisakja ilyesmi. Ha véletlen ki derítenék ki volt az mit kaphatok?

2019. máj. 24. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%
Pénzbírságot minimum, rosszabb esetben felfüggesztett.
2019. máj. 24. 19:21
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Kb semmit, bizonyítsák, hogy te voltál. Egyébként melyik város volt ez? Ha nem akarod elmondani akkor mennyi a lakossága?
2019. máj. 24. 19:22
 3/15 A kérdező kommentje:
Szentes, 30 ezer.
2019. máj. 24. 19:23
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
No para én 20 ezres városban mentem el a rendőrök elől, nem is egyszer. (Nem szeretik a tuning Simsonokat) Baráti társaságban kb mindenkinek van ilyen storyja. Szóval nyugi!
2019. máj. 24. 19:38
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem vetted észre őket,siettél,arra közelebb voltál a célodhoz.
2019. máj. 24. 20:00
 6/15 anonim ***** válasza:
30%

Aztán hogy hívnak fiacskám? ;)

Egy szentesi lakos

2019. máj. 24. 20:16
 7/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem szeretném le írni miután be vallottam egy alsó hangon szerintem bűncselekményt. :)
2019. máj. 24. 20:31
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

nem lesz semmi, ne parázz már :D

és nem bűncselekmény

2019. máj. 24. 21:55
 9/15 anonim ***** válasza:
41%

Én a Sonából szöktem meg (Panamai börtön) eddig senki nem talált meg, itt lakok amúgy Kaposújlakon, nyitottam egy muszlim étkezdét és hurkát árulok.

Majd el is hisszük, hogy leírod a sztorit meg a várost.. kamu.

2019. máj. 24. 22:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Tényleg így történt 🙂 a városban tudok még 2 mx125 ről a haveromé mellett, 30 ezer lakos közül meg tudnának találni de max bírság meg jogsi elvétel ezek szerint, ugyebár kategória sértés. A kérdést azért tettem fel mert arra vagyok kíváncsi ha esetleg úgy adódna másik alkalommal hasonló eset történne, mi lehetne belőle?
2019. máj. 24. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!