Mitől tud többet az új 208 mint a Corsa?
Értem, köszi :)
Akkor maradok a 208-nál.
Haver leakart beszélni, hogy ugyanaz a Corsa és mennyivel olcsóbb, de nekem pont a kényelem és a hangszigetelés a két legfontosabb szempont, mivel napi szinten 8-10 órákat fogok benne ülni.
"Peugeot az ultra-konzervatív"
Na ez így pont nem igaz. Épp a Peugeot a konszernen belül, amelyik megkapta a legdizájnosabb belsőt, még a Citroen sem használja az I-cockpit-ot.
Listaárak nagyjából semmire sem jók. A valódi, kedvezménnyel csökkentett árakat érdemes összehasonlítani. Példa: Peugeot 3008- Opel Grandland X. A kereskedőknél nagyjából párszázezer forintnyi a végső különbség, az Opel olcsóbb valamivel, de nem teljesen fedik át egymást az extra-listák. Én Peugeot-t választanék/választottam.
Honnan tudod mennyi az új Corsa listaára? Hivatalosan még meg se jelent. Ha pedig a D Corsára gondolsz, az már egy 4 éve piacon lévő, még GM alapú, kifutó modell. Ezzel meg is kaptad a választ. Egy újonnan megjelenő modell mindig drágább lesz mint a kifutó. Ugyan így van ez pl mobiltelefonokkal vagy egyéb műszaki cikkekkel is. Ha e kettőben gondolkozol és megvárnám az F Corsát. Aztán össze lehet hasonlítani.
Az F Corsa már teljesen PSA alapú, nem tudom milyen lesz. Mindenesetre a mostani Astrák, Insigniák ülése nagyon is kényelmes. (Hűthető, fűthető, masszírozós, 16 irányba elektromosan állítható, memóriás, gerincbarát, stb...) Szerintem a hangszigetelésre se lehet panasz, főleg ha kipipálod az extralistán a hangszigetelt üvegezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!