Škoda Superb vásárláskor melyik évjáratot válasszam? Melyik a jobb dizájnilag, motorilag? Fogyasztása ne legyen sok
Melyik a jobb dizájnilag ???
Furcsa felvetés.
Attól függ, mennyi pénzed van.
Ekkora autót leginkább dízelmotorral éri meg venni.
szerintem ballagj be egy használtautó kereskedésbe(mondjuk az Éles-saroknál), és ott válogathatsz..
Ennyiért talán automatát is kapsz...
Mire és mennyit lenne használva? Ennélkül nem lehet motort ajánlani.
Venni én csak garisat vennék. Néha felbukkan egy-egy ennyiért a dasweltauto-n.
Superbet ennyiért csak max 2010-est kapsz, de abban is lesz minimum 280.000 km. Benzinesből a kicsi motorosokat megkapod ennyiért, de azok gyengék ehhez a kasznihoz, plusz cserébe nagyon kell őket pörgetni, ergo fogyasztása se lesz jobb.
Benzinből az 1.8 turbo és a 2.0 turbo jöhetne szóba, de azok - főleg ha magyar tulajnál volt - meg is lettek hajtva. Turbócsere 200-250.000 km-nél borítékolható 10-ből 9 magyar autósnál, mert hülyék a turbómotorok használatához. Hidegen nem pörgetem, autópálya után nem állítom le azonnal.
(Szomszéd is megvette anno a németből behozott E46-ot 67.000 km-el. Egy német családnál volt 4. autó, csak ritkán használták. 2. hónapban főtengelytörés, erre nekiállt szidni, hogy milyen szar, közben meg ő indult minden reggel hideg motorral padlógázon.)
Egyébként:
Dízel: 1.9 PD TDI (HA ELLENŐRIZHETŐ ELŐÉLETŰ AZ AUTÓ!!!), 2.0 CR TDI (ujabb)
2.0 PD-t véletlenül se, csak ha ellenségnek vennéd ajándékba!
Benzin: 1.8 szívó, 1.8 turbó, 2.0 turbó
Na, jönnek a rémtörténetek! ;)
"E46-os 67000 kilométerrel, 2.hónapban főtengelytörés"
"a magyar autósok hülyék a turbómotorok használatához"
(forrás: ma 10:47 #9)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!