Ha eladó az autót, akkor már nem felelek semmiért?
Figyelt kérdés
Eladó az autóm. Viszont levan járva a műszaki. Amit le is írtam a hirdetésben. Holnap jönnek még nézni. Viszont aki jön az egy nagyon börtön töltelék kinézetű kisebbségi. Ha eladom neki az autóm és bemegyek az okmanyirodaba, hogy el adtam. Onnantól kezdve már bármi lesz az autóval nem az én dolgom igaz?2019. máj. 22. 18:54
1/6 anonim válasza:
videochateltetek? :-)
Annyi van, hogy a szerződésben írjátok le, milyen volt az autó állapota.
2/6 anonim válasza:
A szerződésbe le kell írni a tulajdonba kerülés pontos idejét:
Év, hónap, nap, óra és perc!!
Ezt a percet amit aláír a vevő akkor a következő perctől már ő felel mindenért!
Ajánlom hogy ahogy elmegy a vevő azonnal indulj az okmányirodába!
3/6 anonim válasza:
Én is kisebbséginek adtam el az autómat, de én elmentem vele átíratni az ő nevére. Nem is volt azóta se semmi gond.
4/6 A kérdező kommentje:
És ha ő nem megy be az okmanyirodaba? Akkor mi lesz?
2019. máj. 22. 19:38
5/6 anonim válasza:
Nem otthon nálad,hanem valahol parkolóban és ne menj egyedül.Könnyen visszatérő lélek lehet nálad,vagy fenyegethet is ,hogy nemá,nem jó a kalbulátor aggyávissza tesó 60 ezret,mert most jön a térel oszt viszik az anyám bsszam meg megkereslek.Nem szeretik átíratni ezért első dolgod legyen ez neked.
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak azzal a feltétellel add el bárkinek, ha ott vagy Te is vele az átírásnál, hogy biztos légy benne, hogy átíratja. Mert amíg nem íratja át, minden büntetés, felszólítás, stb. az autóval kapcsolatosan a Te nevedre jön, a büntetést is tőled fogják vonni, mászkálhatsz a hivatalokba. Közben próbálhatod felhajtani a mukit, hogy írassa már át az autót a saját nevére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!