A bmw amennyivel drágább az új ára, annyival tartósabb és megbízhatóbb?
Aki szidja, annak volt valaha? Vagy ha volt, akkor megvett egy lerúgott sz*rt, és csodálkozott, hogy minden baja volt? :D
Én újonnan vettem egy F30 320i-t, semmi baja nem volt eddig. Hogy tartósabb és megbízhatóbb-e? Nem valószínű. Van Suzuki is a családban, az egyértelműen megbízhatóbb lesz, de kevesebb a hibalehetőség. Nincs benn annyi extra, plusz elektronika, és egy 1.6 szívómotorban sok minden nem tud tönkremenni. Valamit valamiért. Az enyémben mégiscsak dupla annyi erő van, nem lehet elvárni, hogy megbízhatóbb legyen.
Nem a megbízhatóságot fizeted meg egy ilyen márkánál, hanem a felhasznált anyagok minőségét, a felhasznált technológiákat, a kényelmet, rossz esetben csak a nevet. Nem mindegy, hogy autópályán néma csendben ülök úgy, hogy alig forog a motor hatodikban, vagy jön be a szélzaj és üvölt a motor.
Most itt a Mazda meg a Peugeot kicsit hülye példa, mert a hasonló kategóriás autói kerülnek annyiba, mint egy BMW vagy Audi. De az a minőségérzet azokban is megvan, a Mazda talán megbízhatóbb is lesz, de előbb elkezd rohadni. Ezért hoztam fel a Suzukit, meg azért, mert azzal van tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!