Ki hány évesen szerezte meg a jogosítványt?
Figyelt kérdés
Érdemes minél hamarabb elkezdeni? És online vagy személyesen tanterembe jobb megtanulni a kreszt?2019. máj. 21. 19:38
11/20 anonim válasza:
B kategória 20 évesen, C 21, D 22, CE pedig szintén 22. Mindenképp az online oktatást válaszd, én is azon csináltam, minden elméleti vizsga elsőre, minimális hibaponttal sikerült. Miután a tananyagot végignyomtad, utána a gyakorló teszteket érdemes csinálni. Szépen be fognak rögződni a dolgok. Nem mellesleg kb ugyanaz lesz a vizsgán, mint a gyakorló programban.
14/20 anonim válasza:
Autóst egyből megcsináltam 17 évesen, korlátlan A-t pedig 24 évesen. Az autós elméletet tantermi képzésben, a motort e-learningben tanultam meg. Van egy jó cikk,ami összefoglalja az elmélet tanulásáról a dolgokat, itt tudod elolvasni: [link]
15/20 anonim válasza:
B,C együtt 19 évesen;
E 21 évesen;
D 34 évesen (csak mert hobbiból buszt akartam vezetni. Na, ez mire levizsgáztam, megélhetéssé vált...)
Mind saját pénzből.
16/20 anonim válasza:
19 évesen szereztem meg, 18 voltam mikor elkezdtem. Én e-learninges voltam, nekem sokkal praktikusabb és kényelmesebb volt, mintha be kellett volna járni. Mindent érthetően elmagyarázott, a vizsgafeladatokat szinte kivétel nélkül viszont láttam a kresz vizsgán. A mozgóképes ábrák is nagyon jók voltak, kifejezetten élveztem a tanulást. Jobb volt mintha hosszú délutánokat kellett volna egy teremben ülve tölteni suli után. A vizsgám elsőre sikerült és hibátlan lett. :)
18/20 anonim válasza:
18.
De semmi értelme volt, mert anyám úgysem adja az autót. Akkor meg nem igazán szeretek vezetni, ha mellettem ül, mert egyszerűen gyomorgörcsöm van, megfelelési kényszerem van.
19F
20/20 anonim válasza:
18 éves koromban lett meg. (B) Gondolkodom egy A1-en vagy BE-n, de annyi visszatart, hogy talán nincs érzékem hozzá meg nem biztos, hogy hasznát venném.
Én tantermi oktatáson voltam, de miután vége lett, csak hónapokkal később mentem vizsgázni. Belefelejtettem rendesen, ezért aztán önállóan újratanultam az egészet könyvből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!