Nem tudom milyen autót vegyek. Opel Astra G, vagy Ford Focus 2 a jobb választás?
Figyelt kérdés
2019. máj. 19. 08:24
1/3 anonim válasza:
2-es Focusnak inkább a H Astra a kortársa. Azt vedd, amiből jobb állapotút, fiatalabbat kapsz ugyan azért a pénzért!
2/3 anonim válasza:
Azt a focus 2-t, amit Astra G árban kapsz, hanyagolnám.
Ahogy előttem is írták, eggyel fiatalabb generáció. Én inkább Opel párti vagyok, de a kettő közül a frissebbet, a Focust mondanám. Persze, ha van pénz rá.
Astra G árban Astra
3/3 anonim válasza:
Nekünk 4 éve van egy g astra 1.4 twinport benzines 2009es és eddig semmi gond nincs vele pedig sokat van használatban,bármerre elmernénk indulni vele. Nem fogyaszt sokat és lehet vele haladni nem lomha autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!