Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha Audit, BMW-t, Mercit...

Ha Audit, BMW-t, Mercit akarsz eladni, akkor ilyen vevőkre kell számítani?

2019. máj. 16. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

NEM.

Bármilyen autónál fennáll a veszélye, hogy cigányok akarják elvinni. De szerencsére könnyen ki lehet már szúrni őket akár telefonon is.

1. Nem tudnak egy értelmes mondatot elmondani.

2. Báttya, tesó drága, messziről megyünk stb...

3. Látatlanba az kiírt ár feléért vinné el.

2019. máj. 16. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg igaz történet és sok eladó megjárta.Nem közvetlen ők a vevők beszéltek telefonon az eladóval,ha nem egy partnerük.Ez bármikor megismétlődhet,bár kivel.Végig is nézted és meg is tanultad,hogy mit hogyan ne tegyél.
2019. máj. 16. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk Borsodban sok jó autót, inkább kereskedésekbe adnak, szerintem pont emiatt. Én sem akarnék csoportokat látni a lakóhelyemen, egy szaros autó miatt... Ha más el tud mennyi egy szerelővel, vagy hozzáértő ismerősével, akkor mit kell 5-en odaállítani és félelmet kelteni a másikban, arról nem beszélve hogy nem ezekből tevődik össze a komoly érdeklődő, mert ami 3,3M forint nekik az kéne 2-2,5-ért....
2019. máj. 16. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Múltkor itt néhányan belevesztek a rendszám kitakarásba.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__98..

Azért, hogy esetleg a barnák ne állítsanak meg az utcán, mikor épp a családdal bevásárolok.

Na, kérem én bizalmatlan vagyok.

Akármilyen embereket nem engedek a házamhoz, egy parkolóban nézheti meg az autót a jelentkező. Ha nem szimpi az illető, legyen az fehér vagy barna, tovább nem jut.

2019. máj. 17. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!