Ha vezetni tanulok mennyi a maximalis ido amit egy nap vezethetek az autossuliban?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam h max 2 ora egy nap. Valahol meg h maximalisan 2*2 óra vezethető,egy óra szünettel a ketto között. Melyik az igaz?2019. máj. 16. 14:58
1/3 anonim válasza:
Vezetői engedéllyel egy nap legfeljebb 9 óra vezethető, megtartva közte 45 perc pihenőt. Ezután aznap az a sofőr többet nem vezethet.
Tanulókocsiban 2 órát vezetnek és ebben benne kell hogy legyen a rutin, illetve a lakott területen és azon kívül történő vezetés. Ezt az oktató dönti el a tanuló képességétől függően, hogy milyen ütemben haladnak.
2/3 anonim válasza:
És ezt a napi 9 óra maximumot személyautónál honnan vetted?
2x2 órát vezethetsz, annál többet nem tudom, de szerintem annyi elég is egy tanulónak, utána már elfárad és hamarabb hibázik, nem annyira fogékony.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez sokat segitett
2019. máj. 17. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!