Autóvásárlás egyedül?
Nincs.
Egyedül még tapasztaltak sem indulnak el vakon...
Tapasztalat nélkül meg totál szerencsejáték, a nywrési esélyed nagyon kicsi.
Legyen elképzelésed és tudd hogy a kinézett autónak vannak-e olyan hibái amit esetleg orvosoltak(visszahívás), VW motoroknál olajfogyás, vezérlés szokott problémás lenni.
Én voltam már úgy autót nézni hogy előtte mindent átolvastam róla, és aki árulta az autót a kérdéseimre nem tudott válaszolni, hol ott 6 évig használta azt.
"Én voltam már úgy autót nézni hogy előtte mindent átolvastam róla, és aki árulta az autót a kérdéseimre nem tudott válaszolni, hol ott 6 évig használta azt."
Milyen kérdéseket tettél fel?
A legelső autómat egyedül vettem.
De rögtön hozzáteszem, hogy alaposan utánaolvastam az adott típusnak, típushibáknak, gyenge pontjainak. Akkor még facebook csoportok nem nagyon voltak jellemzőek, de fórumokat átbújtam. Nem az első szembejövőt vettem meg. Kb 3 hónapig keresgéltem. Ez alatt megnéztem 20-25 autót az adott típusból. Így volt bőven összehasonlítási alapom. Az autót elvittem állapotfelmérésre. Aki ezt nem engedte, vagy kikötötte, hogy csak ide meg oda lehet vinni, azt kapásból otthagytam.
Végül megvettem azt, ami minden szempontból megfelelt. Lehet szerencsém is volt vele, mert semmilyen turpisság nem volt, ami utólag derült volna ki. 7 évig használtam az autót, kopóalkatrészeken kívül különösebb meghibásodás nélkül.
Szóval ha alapos és körültekintő vagy, akkor szerintem van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!