Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorháztető szigetelés?

Motorháztető szigetelés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Golf 3-asomon eléggé lóg és kopott a motorháztető szigetelés, már beleér a motorba. Van olyan motorháztető szigetelés, ami passzolna ez helyett, vagy csak golf 3-asé megy fel? Illetve mi lenne, ha ki lenne szedve, sokkal hangosabb lenne a motor? Köszönöm!
2019. máj. 12. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szedd le ha nem tudod oda ragasztani.
2019. máj. 13. 06:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

Ebből a motorháztető szigetelésből van 2 fajta. Az egyik a kemény (kopogtatható) szigetelés. Ez típusfüggő, mindegyiknek megvan a fix formája. Ez lehet hogy VW-n belül elég hasonló, Golfon belül meg pláne. Ennyire nem értek hozzá, érdemes lehet megkérdezni valami Golfos csoportban.

Én egy 2007-es Suzuki Grand Vitarára kerestem egy ilyet (nem egy ritka autó), és nem találtam. Külföldi oldalon sem nagyon.

A másik fajta pedig csak maga a szövet, ezt könnyebb cserélni, méretre vágod magadnak és kész. De ha leveszed a kemény burkolatot, akkor is fel tudsz tenni egy ilyet. Veszel egy 2*2 méteres szövetes szigetelőt, és kivágod.

Egyébként ez kettős funkciót lát el. Egyszer zajszigetel, másrészt pedig hőszigetelő is.

Ha leveszed, drasztikus változást nem fogsz egyébként érezni. Szerintem nincs is minden autóban. Nem gondolnám hogy sokkal zajosabb lenne. Ezek a Golfok nem egy hangos autók.

2019. máj. 13. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!