Lori98psk kérdése:
Miért nem indul meg a motor, ha a műszerfalon az égők működnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy 2001es IV-es golfom, ALH motor, 90 lóerős, 1.9 TDI. Mai nap megálltam egy parkolóban kb 30 percre, indulásnál miután kontaktot adtam a motor nem csinált semmit. Semmi hang, egy mozgás sem, viszont a műszerfalon a kis égők működtek, lámpákkal sem volt baj, rádió is ment. Megtoltuk a kocsit és megindult, mikor hazaártem, megállitottam a motrot majd ujra meginditottam és ment, majd kb 10 percel később mikor újrapróbálkoztam szintén a fenti eset történt. Szerintetek akku probléma, vagy valami más lehet?2019. máj. 11. 20:21
2/5 anonim válasza:
Vagy a gyújtáskapcsoló.
Vagy egy csatalkozás a gyújtáskapcsoló és az önindító között.
4/5 anonim válasza:
Általában önindító hibája szokott lenni ez a jelenség. Ha ilyen van érdemes az autó 2-es vagy 3-as fokozatba tenni és picit meg mozogtatni mert így még lehet rá esély hogy be fog indulni. De lehet hogy az önindítóval nincsen probléma, hanem az önindító csatlakozásánál vagy ki van lazulva az egyik vezeték és nincs megfelelő kontakt, vagy lehet annyira kikopott az önindító szénkeféje hogy azért nem mozdul meg. De lehet ez bendix hiba is, igaz akkor adna ki hangot elég csúnya hangja szokott lenni ilyen esetekben. A gyújtáskapcsoló hibája is lehet egyébként.
5/5 anonim válasza:
Kocogtasd meg óvatosan az önindítót egy kisebb kalapáccsal,stb és ha indít,akkor ez a hibája.Ha nem ,akkor lehet ez is meg amiket már írtak az is.De ha indul,akkor már van alap,hogy hol kell keresni a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!