Autót szeretnék vásárolni részletre, így lehetséges?
Figyelt kérdés
Szeretnék autót vásárolni részletre, utána olvastam, és ha jól láttam lehet már úgy autót venni, hogy a vételárnak a 20% ki kell fizetni önerőből és a többit meg részletre kéred, ez lehetséges? és ha igen mennyi kamatot tesznek rá? ha van már hitelem (lakáshitel) az mellé feltudom ezt venni? Szalon autóknál is lehetséges?2019. máj. 11. 19:40
1/7 anonim válasza:
Nem a kereskedések adnak hitelt, hanem a bank, hitel elbírálás után mond igent, vagy nemet.
Hitellel a hitel felvevője soha nem jár jól, egy autó alapból nem érték álló, a hitel összegétől, visszafizetési idejétől is függhet a kamat, kezelési költség - ezt a bank ajánlata után tudod kiszámolni.
2/7 anonim válasza:
A meghatározott minimum önerőt kifizeted és a többi meg hitel. A kamat függ attól,hogy honnan veszed fel stb
Ha van már hiteled,nézz utána annak,hogy JTM és kiderül,meg kérdés mindig az,hogy mekkora is a jövedelmed és mennyi hitel fér bele majd. Szalon autóknál is lehetséges. Szokás azért adóstársat is kérni a hiteleknél
3/7 anonim válasza:
Ne vegyel fel hitelr autora, foleg ha csak ennyit tudsz rola
4/7 anonim válasza:
60-70% önerő mellé vegyél csak fel hitelt, kevesebbre ne. Akkor inkább keress olcsóbb autót...
5/7 anonim válasza:
Hány évest törlesztéssel vásárolnád?
6/7 A kérdező kommentje:
hát a kiszemelt autó amit néztünk 4-5 millió forint körül mozog önerő lenne rá 1.5 millió forint és a többit hitelből szeretném megoldani és 84hónapra szeretném de tartok attól hogy kereskedésbe rosszba nyúlok bele és olyan autót sóznak rám ami a felét se érné meg ezért gondoltam hogy szalonból néznék inkább autót
2019. máj. 12. 06:58
7/7 anonim válasza:
84 hónap az baromi sok, de te tudod. Szerintem maximum 36 hónapra érdemes hitelt felvenni, de inkább kevesebbre. 7 év alatt már várhatóan szervizelni is kell majd az autót, ne adj' isten balesetezel vele, aztán még évekig fizeted a hitelt, autó meg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!