Bagdirobert kérdése:
Mennyire megbizható golf 4?
Figyelt kérdés
Golf 4et szeretnék venni, de nem tudom mennyire megbizhatok.
Iletve benzint vagy dizelt, van e esetleg valamelyiknek gyári hibája?
2019. máj. 8. 18:17
1/3 anonim válasza:
Új korukban megbízhatóak voltak. Most már 20 évesek,a megbízhatóság ebben a korban a szerencsétől függ.
2/3 anonim válasza:
Volt 1.9tdi 90ps. Nehezen indult, mindenhol rohad. De keveset evett ca.6 litert. Azért adtam el mert egy kis szappantarto volt. Nem fértem el benne.182/90
3/3 anonim válasza:
Volt Golf IV 1.9 TDI 101 lóerős. Abszolút megbízható volt, 140.000-et mentem el vele, egyszer sem hagyott cserben. Bőven elfértem benne (184/95), korhoz mérten kényelmes is volt.
Nagyon meg kell nézni milyet veszel, nagyon jól tartják az árukat, 7-800.000 alatt hosszabb távra nem igen lehet jót találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!