Milyen különbségek vannak egy suv és egy egyterű vagy kombi autó fenntartásai közöt?
Figyelt kérdés
2 millióig nézegetek autókat és a suvok nagyon tetszenek,de nem tudom hogy a gumin és a fogyasztáson kivül mennyivel másabb a szerviz költsége pl.Amiket nézek csak benzines captiva,tucson,soretno,quashqua,antara.személyautóban pedig c-max,focus,sx42019. máj. 8. 10:32
1/3 anonim válasza:
Semmi érdemi különbség nincs ebből a szempontból, azt vedd, amelyik jobban tetszik. A kis SUV-ok, mint a Qashqai igazából átlag kisautók megemelt hasmagassággal.
2/3 anonim válasza:
Ezek közül egyedül a Tucson-t venném... És esetleg a Focus C-max-ot (mivel az a neve)
3/3 A kérdező kommentje:
Focus c-max csak 2007ig volt utána már csak c-max.Én így tudom
2019. máj. 8. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!