1.9 TDi elmegy étolajjal? Derolin-al kezelt használt és 900 mikronos szűrőn áttolt étolajnak gyakorlatilag NINCS szaga, lebukás esélye kb 0! Viszont nem tudom ez a fajta motor megtudja-e emészteni.
Besül a frászt. Haver 8 éve vett egy A4-est, 1.9TDI-vel, hogy hány lovas verzió azt most passzolom, egy a lényeg, akkor volt benne 250 körül, most már 400.000 fölött jár és ezt úgy tette meg, hogy felesbe tankolta bele a leszűrt étolajat télen-nyáron. Személy szerint én sem szórakoztam volna vele, de ezt így látva, meg főleg, hogy mindenki károg, hogy ezt csak a 30 éves Mercikkel és társaival lehet megcsinálni, hát úgy néz ki az 1.9TDI is jól érzi vele magát.
Teljesen azzal etetni lehet az sem bírná, de így felesbe ezek szerint simán.
A derolin a szagot abszolút nem fogja elvenni,azt ugyanis az oldott glicerin okozza,amit kizárólag vegyi átészterezéssel lehet kivonni.A derolin egy derítő ülepítő anyag amivel a szilárd szennyeződéseket és zsírsavakat megköti majd szépen leülepszik.A derolinos olajhoz a 900mikron nagyon nagy lesz ha csak nem akarsz 1000km-ként szűrőt cserélni.20mikronos szűrés legalább.
Felesbe keverve nyugodtan mehet bármilyen régebbi(nem nagynyomású)dieselbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!