Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.9 TDi elmegy étolajjal?...

1.9 TDi elmegy étolajjal? Derolin-al kezelt használt és 900 mikronos szűrőn áttolt étolajnak gyakorlatilag NINCS szaga, lebukás esélye kb 0! Viszont nem tudom ez a fajta motor megtudja-e emészteni.

Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Majd besülnek a hengerek. Az étolaj kémiailag egészen más, mint a kőolaj származék.
2019. máj. 7. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Besül a frászt. Haver 8 éve vett egy A4-est, 1.9TDI-vel, hogy hány lovas verzió azt most passzolom, egy a lényeg, akkor volt benne 250 körül, most már 400.000 fölött jár és ezt úgy tette meg, hogy felesbe tankolta bele a leszűrt étolajat télen-nyáron. Személy szerint én sem szórakoztam volna vele, de ezt így látva, meg főleg, hogy mindenki károg, hogy ezt csak a 30 éves Mercikkel és társaival lehet megcsinálni, hát úgy néz ki az 1.9TDI is jól érzi vele magát.

Teljesen azzal etetni lehet az sem bírná, de így felesbe ezek szerint simán.

2019. máj. 7. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha adagolós 1.9 tdi az simán elmegy vele, a pd-be már meg se próbáld, mert szétvágja a pd elemeket.
2019. máj. 8. 06:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez még a régi fajta. 98 -as passat B
2019. máj. 8. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

A derolin a szagot abszolút nem fogja elvenni,azt ugyanis az oldott glicerin okozza,amit kizárólag vegyi átészterezéssel lehet kivonni.A derolin egy derítő ülepítő anyag amivel a szilárd szennyeződéseket és zsírsavakat megköti majd szépen leülepszik.A derolinos olajhoz a 900mikron nagyon nagy lesz ha csak nem akarsz 1000km-ként szűrőt cserélni.20mikronos szűrés legalább.

Felesbe keverve nyugodtan mehet bármilyen régebbi(nem nagynyomású)dieselbe.

2020. márc. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!