Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW helyett van olyan autó...

BMW helyett van olyan autó ami menettulajdonságokban, futóművet tekintve közel azonosak?

Figyelt kérdés

E90 325i-t szerettem volna, a vételáron felül 1 millióval még bebiztosítottam magam komoly gond esetére. Beszéltem helyi bmw-ssel dízelt tudta volna ajánlani 320d-ben, de benzinesre van szükségem.

Tehát így most ez a dolgot pár évig hanyagolom míg értelmes típus nincs, konstrukciós hibáktól hemzsegő kocsi meg kinek kell.

Szívesen meghallgatnék valamiféle alternatívát, ha van egyáltalán. A hátsókerék pedig így elhanyagolható, hisz a legelérhetőbb egy mercedes vagy bmw lenne.

2019. máj. 7. 18:16
 1/8 anonim válasza:

Toyota GT86

Az menő.

2019. máj. 7. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Jól látod, hátsó kerekes csak a Bömbi és a merci van...

Szerintem keress egy jó állapotú Bömbit, nagy a választék lehet találni...

2019. máj. 7. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi volt a baja a benzinessel? Azért elég sok E90/F10/F30 fut a világban, ha nem egy 350 000km-t futottat veszel akkor annyira nem nagy szívás az.

Ezek a konstrukciós hibák a legtöbb ( de nem minden ) esetben jó pár év és 200-300 000km után derülnek ki. Az E90-ből is van megkímélt, keveset futott amivel még évekig el lehet lenni - nyilván picit drágábban.

2019. máj. 7. 19:06
 4/8 Beviz Elek ***** válasza:
A BMW nagyon jó alternatívája a Lexus, azon belül is az IS sorozat. Nézz rá az IS250-re.
2019. máj. 7. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne félj a benzinestől, főleg ne a régiektől. Ha kifogod az N47-es motorkódú dízelt akkor azzal csak sz*pni fogsz, úgyhogy inkább maradj a benzinesnél. És ne félj a kmóra állástól se, mert az ismerősnek az 545i-ben 530 (!) ezer van, és köszöni jól van.
2019. máj. 7. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig az az N62 is ritka, amiből 150 000kmnél nem folyik orrán-száján az olaj :)
2019. máj. 7. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Az az E90 325i az egy nagyon jó cucc, hidd el. Pláne ha E92.

320d pedig nem egy rossz motor valóban, de szerintem lomha. Én pont hogy a dízelt kerülném inkább. Tökömnek se hiányzik az azzal járó +nyűg, meg a traktor hang, a kormolás, meg az az ordenáré büdös, amit egy zárt térben produkál.

Én is E92-ket nézegettem (ugye a kupé), sajnos nem volt olyan, ami minden téren megfelelt volna. Egy szép állapotú Mercedes C250 CGI lett végül.(turbó benzin, hátsó kerekes) Abszolút nem bántam meg :)

Szerintem ezekből az E90-92 ből azért elég sok a lerúgott... Többnyire hülyegyerekautók, akik nyomják ami a csövön kifér.

2019. máj. 8. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Az E90-es 325i pont egy nagyon jó gép, nem értem mi a baj vele. Az tény, hogy extrém ritka, de nem lehetetlen ilyet találni az országban sem. Amúgy én meg az S-line futóműves quattro Audikra esküszöm, de ezért mindig leszólnak engem.
2019. máj. 8. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!