Ha egy kocsinak (2005-ös évjáratúnak) 9 tulajdonosa volt eddig akkor meneküljek? :D
Ha így járt kézről kézre akkor igen...de ha úgy volt ahogy az első írja ,hogy ennek a fele hitel és egyéb miatti volt akkor nem feltétlen számít rossznak.
De összességébe jól át kell nézetni aztán ennyi
az én autómnak már 4 tulajdonosa volt, közben mindig is az enyém volt
apám vette, kiállított darab volt, így az első tulaj a szalon volt
apám nevére került a verda, ő lett a második
majd most a nevemre vettem, és hogy ingyenes legyen az átírás, elajándékozta anyámnak, ő lett a 3., majd ő rögtön tovább nekem (nevelőapám, ezért kellett ez a macera)
Pontosan erről írtam én is. :)
Szintén 2005-ös az autóm. Papíron én vagyok a 6. tulaj, gyakorlatilag pedig a második használó.
1. tulaj volt a szalon, mivel kiállítási autó volt.
2. tulaj a bank, mivel hitelre vette a kvázi "első" tulaj, egy cég.
3. tulaj a cég lett, miután lejárt a hitel.
4. tulaj a cég munkatársa, aki 0 km-es kora óta használta az autót és végül megvette a cégtől saját használatra.
5. tulaj a kereskedés, akinek a nevén 1 hónapig volt az autó, miután leadta a 4. tulaj, vagyis az autó első használója.
6. tulaj, 2. használó vagyok én, aki megvette a kereskedésből és használom boldogan hibamentesen 2012 óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!