Ha az auto az en nevem3n van ed kolcsonadasi szerzodest irunk a parommal, akkor vezethetem en is tovabbra? Azaz felvalzva ketten? Vagy ameddig tart a szrrzodes csak o vezetheti?
Tehat: a tulajdonos en vagyok, az en nevemen van az auto, forgalmi, biztositas.
A parom is hasznalna es en is. Ez igy lehetseges? Vqgy ha kotunk szetzodsst akkor e nem hasznalhatom csak o?
Koszi
A kerdesre is valasuolnal kerlek?
Iratni akarok!!!! Vezethetem en is vagy csak o???
Minek akarsz iratni amikor teljesen felesleges!!Semmi ertelme nincs,semmit nem befolyásol.......
Egyebkent meg nyilvan mivel a tied,akkor vezeted amikor akarod!Még ha kölcsönadásid is van rá az adott időpontban........főleg miutan senki nem fogja megkérdezni ha megállitanak vele,hogy elnézést uram,nincs véletlenül kölcsönadva az autója amiről egy érvényes szerződést is tudna mutatni nekünk?!?
Tök lényegtelen dolgon rugózol........
Közvetlen családtagnak nem kell kölcsönadásit adni, csak ha "idegen"-nek adod kölcsön.
De ha írtok, annak ellenére Te vezetheted, mert Te vagy a tulaj.
A kölcsönadási azért kell nem rokonnak, hogy ha megállítja őt a rendőr, el tudjon számolni azzal, hogy van nála egy olyan autó, amihez jogilag semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!