Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy golf 4 1.6 sr motoros...

Van egy golf 4 1.6 sr motoros autóm, az lenne a kérdéem hogy hova tünhet az olaj?

Figyelt kérdés
Egy deka füst nem jön a kipufogoból, se kék se fehér semmi, olaj folyást sem látok rajta. Multkor volt olajcsere, a nivó felsö részéig töltöttem, és kb 10000 km mentem vele de már a 3/4-énél van.

2019. máj. 6. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyári szerint mennyi az elfogadott fogyasztás??

Mert az se mind1-ám... nekem tök más autó,de 5000km/l és 10000km-nél már olajcserét is ír. Én nem látok gondot abba,hogy 10000 alatt kb fél liter olajad elfogyott,meg átlagba lehetne most újra cserélni.

Vagy 10000 helyett 1000 amit írni akartál?

2019. máj. 6. 09:33
 2/3 D. Brasco ***** válasza:
Tudom itt a gyakorin mindenkinek olyan autója van ami egy csepp olajat sem eszik meg 2olajcsere között,de a realitas talajan maradva,mindegyik auto fogyaszt valamennyi olajat es ez abszolut normalis dolog!A te esetedben is teljesen rendben van ez a szint valtozas!
2019. máj. 6. 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen 1000-et akartam irni bocs.
2019. máj. 6. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!