Van egy golf 4 1.6 sr motoros autóm, az lenne a kérdéem hogy hova tünhet az olaj?
Figyelt kérdés
Egy deka füst nem jön a kipufogoból, se kék se fehér semmi, olaj folyást sem látok rajta. Multkor volt olajcsere, a nivó felsö részéig töltöttem, és kb 10000 km mentem vele de már a 3/4-énél van.2019. máj. 6. 09:18
1/3 anonim válasza:
Gyári szerint mennyi az elfogadott fogyasztás??
Mert az se mind1-ám... nekem tök más autó,de 5000km/l és 10000km-nél már olajcserét is ír. Én nem látok gondot abba,hogy 10000 alatt kb fél liter olajad elfogyott,meg átlagba lehetne most újra cserélni.
Vagy 10000 helyett 1000 amit írni akartál?
2/3 D. Brasco válasza:
Tudom itt a gyakorin mindenkinek olyan autója van ami egy csepp olajat sem eszik meg 2olajcsere között,de a realitas talajan maradva,mindegyik auto fogyaszt valamennyi olajat es ez abszolut normalis dolog!A te esetedben is teljesen rendben van ez a szint valtozas!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen 1000-et akartam irni bocs.
2019. máj. 6. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!