Alkalmas a yamaha jog futárkodásra Budapesten?
Egyik kis 50-es robogó se bírja nagyon jól a Budai hegymeneteket, ott sehogyse fogsz tudni 30-40-nél többel felmenni még 2 üteművel sem, pedig azok bírják egy kicsit jobban azok erősebbek.
Yamaha Jog, Honda Dio, Suzuki Lets, rengeteg futár használ ilyen kisrobogókat.
Amik kicsit nagyobb testűek de erősek és talán elterjedtek még, Aprilia szinte minden mennyiségben, Aprilia Scarabeo, Liberty, Free, akkor Kymco Agility, Super 8, Super 9, B&W.
A legjobb a Yamaha Gear ami futárkodásra lett eleve tervezve viszont az már kicsit drágább.
Bár szerintem nagyobb testű robogó kényelmesebb és könnyebben lehet rá nagyobb dobozt szerelni, a Yamaha Jog is jól bevált, olcsón fenttartható és keveset fogyasztó robogó, abszolút alkalmas futárkodásra.
Budán hegyen viszont sehol nem fogsz 125ccm alatt gyorsan felmenni ezt el kell fogadni. Én nekem volt párszor pl Alvinci úton, hogy ahhoz hogy újra elinduljak emelkedőn, leszálltam a robogóról (Kymco Super 9 50 AC 2T) és úgy tudott csak felmenni én meg futottam melette amíg felértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!