KRESZ vizsgára csak személyi igazolványt és pénzt kell vinni?
Húú a bizonyítványt nem is tudtam, köszönöm. Az árakat meg már értem ez alapján akkor, mert 45400 a KRESZ és 50-ből nem kaptam vissza, azt hittem, hogy, mivel a gyakorlati részt is annál az iskolánál csinálom, ahhoz adták hozzá, de akkor már értem.
Azért mondjuk szerintem viszek majd, ha más nem, jó lesz befizetni a következő vizsgát :D
Akkor gondolom azért :)
Csak úgy tudsz bemenni úgy is, meg jelentkezni, hogy már bevan fizetve. A bizonyítványt nálunk mondták pl, hogy ha valakinek 2. vizsgája, akkor már megvan nekik, mert lefénymásolták már stb. Illetve ha a tanfolyam előtt kérték már, akkor lehet nem kell bevinned. De azért legyen nálad, biztos ami biztos :)
Köszönöm! Mentek a zöld jelek :)
Aki meg marha humorosnak érzi magát a lepontozással, az árulja már el, hogy miért.. ha hibázott, javítsátok ki, de rohadjanak meg a trollok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!