Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia Pegasso 650 vagy...

Aprilia Pegasso 650 vagy Yamaha XTZ 660 Tenere?

Figyelt kérdés
Kb ugyan az szerintem ti melyiket választanátok általánosságban? Aprilliaról több rosszat hallottam mint a Tenerekrok, hogy sokszor van szelep bajuk.
2019. máj. 5. 05:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a Pegasokról főleg rosszat olvastam, hallottam. Sokan nem ajánlják. Ellenben a 660 Tenere-nek népes rajongótábora van, és sokan azt tartják az etalonnak. Rosszat eddig nem hallottam vagy olvastam róla.
2019. máj. 5. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és volt pár hét, amikor eléggé beleástam magam, amikor új volt az A2-es jogsim. Végül Suzuki XF650est vettem.
2019. máj. 5. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
YAMAHA ! MEGBIZHATÓBB olcsóbb javitani alkatrész olcsóbb
2019. máj. 5. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen évjáratok? A pegaso 650 stradaba ugyan az az 1 hengeres 48 lovas 660 köbcentis blokk van mint az xt660 ba. Ebben megegyeznek. De terepre nem való a pegaso szerintem. Ha tanyán laksz azt menni kell 100 métert a földesúton, azt tudja teljesíteni, de terepezni elmenni vele nem lehet.

Xt660z elég drága amúgy. 660R nem tetszik?

2019. máj. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!