Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsi oldaláról hogyan lehet...

Kocsi oldaláról hogyan lehet levenni a műanyag díszlécet, hogy ne károsodjon a fényezés?

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 01:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ hogyan van felrakva.

Ragasztva/patentokkal pl

2019. máj. 5. 11:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Ragasztva van.
2019. máj. 5. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Én egy éles spaklival szoktam levágni a csíkot, utána fóliaradírral lehet letakarítani a ragasztó maradékát a kaszniról. Persze óvatosan kell csinálni, ha megugrik a spakli már bele is karcoltál, és lehet vinni festeni. Meg azt sem ártana tudni miért kell leszedni, mert ha csak azért szednéd le mert nem tetszik, hogy van rajta csík, nem biztos, hogy jó ötlet, mert egy csomó autón a díszcsík alatt vannak lyukak illesztőstifteknek Pl: Golf 4
2019. máj. 5. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért akarom leszedni, mert egyedül tettem fel, és voltam olyan béna, hogy nem lett vízszintes, hanem ronda csálé. A jobb oldal jó lett, de a bal oldalit nagyon elcsesztem. Szeretném kijavítani, leszedni ha lehet, és újra feltenni, de vízszintesen. 3M ragasztócsíkkal van felragasztva most.
2019. máj. 5. 22:47
 5/5 anonim válasza:
A 3M-ből van olyan ami hőre lágyul, érdemes enyhén, óvatosan hajszárítóval melegíteni.
2019. jún. 3. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!