Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elsó autónak Peugeot 406?...

Elsó autónak Peugeot 406? Mennyire lehet jó egy 18-20 éves Peugeot?

Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2019. máj. 3. 05:31
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
ha szeretsz sz...ni akkor vedd meg
2019. máj. 3. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Semennyire...
2019. máj. 3. 09:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez tapasztalat, vagy csak hallottátok?
2019. máj. 3. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem nekem volt tesomnak, igaz akkor meg csak 16 éves többet volt szervizben mimt hazlsznalva

Ha megvan meg a vetelar kb 2 szerese es nem zavar hogy rá kell költeni vedd meg nyugodtan

2019. máj. 3. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem Pininfarina 406 Coupém van és életem legjobb vétele volt. Évek óta megvan, pedig azért volt már egy-két autóm előtte (BMW, Ford, Honda, stb, stb...), de ez idáig a legmegbízhatóbb, legjobb amim volt. Nagyon megbízható és gyönyörűen néz ki. Ha a Sedánra gondolsz, akkor mechanikailag hasonló, mint a Coupe, bár picivel gyengébb, de nagyon megbízható konstrukció, minimális elektronikával. Ha sikerül egy jót kifognod, akkor nagyon jó vétel. Én inkább a 20 éves 406 Coupémat választom bármely mostan gyártott elektronikával telitett csodával ellentétben. És a 406-osok, akár a Sedán, akár a Coupé, nagyon szép design (A Coupé főleg.). Én bátran ajánlom.
2019. máj. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!